Go Norsk Friluftsliv to main content
18. aug. 2024

Dagstur rundt Bygdøy med øylunsj på Lille Herbern (DNT Oslo, Vandregruppa 26–45)

Meld deg på
IconSted
Oslo
Icon Tid
Kl. 12.00 - 18.00
Icon Arrangør
DNT Oslo og Omegn frivilligorganisert aktivitet

Bli med oss på tur fra Nasjonalbiblioteket – Bygdøy rundt – Frognerparken

Vi møtes utenfor Nasjonalbiblioteket kl. 12. Herfra går vi langs Frognerkilen til Bygdøylokket, og vi tar kyststien mot Huk. Deretter videre til Herbernveien for å spise lunsj på Lille Herbern. For å komme til cafeen må vi ta det som trolig er verdens korteste båttur! Vi reserverer bord til klokken 13.30. Men endringer kan forekomme siden det er pinsehelg. 

Etter lunsj fortsetter vi mot Huk og vi følger grusveien til Paradisbukta. Her tar vi en lengre pause, og det er muligheter for å bade. Deretter går vi mot Bygdøy Sjøbad, ser om vi finner Sæterhytta og videre mot Skøyen. Når vi kommer til Thune tar vi "kjærlighetsstien" og følger Frognerelven til Vigelandsparkens hovedområde der vi avslutter turen. 

Vi holder et moderat tempo, og tar oss tid til å bli distrahert. Det er mye fint å se på turen. Turen er estimert til ca. fem timer og ca. 13 km.

Velkommen på tur!


Generell informasjon

Dato: Søndag 18. august 2024.

Transport: Kollektiv til Solli plass.

Oppmøte: Utenfor Nasjonalbiblioteket kl. 12.

Tur slutt: Vigelandsparken ev. før om du ønsker det.

Utstyr: Husk å kle deg etter været, og ta med drikke og sitteunderlag til pauser.

Pris: Turen er gratis for både medlemmer og ikke-medlemmer. Men du må dekke egne reiseutgifter og ev. lunsj på kafeen. Båten til Lille Herbern koster 50 kroner. 

Antall deltakere: 12 + 2 turledere

Turledere: Cecile Bøhn og Trine S. Kristiansen

Vilkår for deltakelse: Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer Vilkår for deltakelse på frivilligorganiserte aktiviteter i DNT Oslo og Omegn.

På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser. Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs og har erfaring med denne type turer. Turen arrangeres av Vandregruppa på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg.

Icon Oppmøtested