Go Norsk Friluftsliv to main content
13. sep. 2024

Fjellflørt på Stranddalen for 25-40 år - PÅMELDING FOR KVINNER

Meld deg på
Icon Tid
Icon Arrangør
Stavanger Turistforening

For å sikre jevn fordeling av kjønn på Fjellflørten har vi separate påmeldinger. Er turen fulltegnet så sett deg på venteliste, så utvider vi fortløpende etter hvert som påmeldingen av menn tikker inn!

PÅMELDING FOR MENN FINNER DU HER!

Velkommen til en sosial naturopplevelse! 
Et par-tre timers reise og 3 timers fjelltur fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Stranddalen. Med restaurant-, overnattings- og turtilbud i den absolutte norgestoppen. 

På denne turen står samværet og småpraten i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene! 

Turen egner seg for single gutter og jenter mellom 25 og 40 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i hytta, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner! 

Turen tar totalt 40 deltakere.


Fredag: 
2-3 timers gåtur fra Øvre Moen til Stranddalen
Forfriskende bad vel fremme ved hytta
Innlosjering
Treretters middag
Quiz

Lørdag:
Frokost
Felles fjelltur kl. 10:00 (5-6 timer)
Treretters middag kl. 19:00
Sosialt i peisestuen utover kvelden

Søndag:
Frokost
Fellestur på ca. 3 timer
Hjemreise

Vi legger opp til omtrent like mange gutter og jenter på dette arrangementet.
Priser medlem/ ikke medlem: 3500,-/ 4000,-

Dette inngår i prisen:
Overnatting på Stranddalen hytta (felles wc og bad på gangen), frokost, nistepakke med termospåfyll, treretters middager, arrangement og turer (drikke er ikke inkludert). 

Kostnad for privatkjøring er kr 3.5/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Turutstyr, dagstursekk, hodelykt, termos og godt fottøy, og ikke glem badetøy hvis du liker å ta et friskt bad! Se ellers DNTs pakkeliste for sommerturer i fjellet. 
Sengetøy eller lakenpose er påkrevd (det er mulig å låne lakenpose for kr 120). Her kan du lese mer om våre romstandarder.

Turledere: 
Helene Høie Næsheim (928 83 244), Kjetil Sørbø og Jarand Foldøy Klingsheim

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger UT.no

Følg oss på Facebook Stavanger Turistforening

Turkatalog2024

Icon Oppmøtested