Go Norsk Friluftsliv to main content
13. nov. 2024

Lørdagstur - Veraland – i hjortedyrenes rike

Icon Tid
Kl. 10.15 - 15.15
Icon Arrangør
Stavanger Turistforening

Veraland er et relativt åpent heilandskap som inneholder variert kulturlandskap med innslag av jordbruksarealer, skog og hei, myrer, tjern og fjell i fin blanding. Her finnes et utall av turmuligheter, og vi skal gå til Husafjellet og Kjøllenuten. 

Frammøte: 
P-plass ved Coop Mega Brueland i Sandnes, nordre ende kl. 10.15. 


Pris:   
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har vipps: #750011 (merket: Alle dagsturer 60+). Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører. 


Turledere:
Leif Bjarne Hansen, 913 41 286, Tom Leveraas.


Generell informasjon: 
Dersom du trenger skyss til oppmøtestedet, eller det er noe du lurer på, kan du kontakte turleder for turen.


En trenger ikke egen bil for å være med. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Vandrestaver kan også være lurt å ha med.

Utstyr og kart:
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  


Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!  

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår. Bli med 60+ på tur!

STF 60+ er Stavanger Turistforening sitt seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 


Følg 60+ på Facebook
Icon Oppmøtested