Go Norsk Friluftsliv to main content
24. aug. 2024

OVER SVARTEVASSMAGASINET MED KANO TIL LITLE AURÅDAL - 25-35

Meld deg på
IconSted
Bykle kommune
Icon Tid
Icon Arrangør
Stavanger Turistforening

Ta på fjellskoene og bli med til Litle Aurådal Turisthytte. Vi legger opp til en variert helg med joggetur, fjelltur, padletur, god mat, kanskje bading, og ikke minst god stemning.


Lørdag: 

Oppmøte kl 09:00 ved Spinneriet i Oltedal. Vi fordeler oss i kjøretøy og kjører mot Ådneram. Forbi bommen kjører vi innover anleggsveien og parkerer ved Elsvatn (starten av turstien til Taumevatn). Her tar vi på oss joggeskoene og gjør oss klare for en rolig joggetur langs anleggsveien helt inn til Svartevassdammen (ca 10 km). Ryggsekkene vil bli kjørt inn til Svartevassmagasinet hvor kanoene ligger klar for neste etappe av turen. Vi fordeler oss deretter i kanoer og padler over Svartevassmagasinet mot Litle Aurådal (ca 8 km), før vi går siste etappen inn til hytten til fots (ca 2 km). Vel fremme ved hytta innlosjerer vi oss og disker opp felles måltid og hygger oss med god mat, drikke og stemning.


Søndag: 

Vi spiser frokost og vasker ut av hytta. Avgang fra hytta etter frokost og utvask blir ikke senere enn kl 10:00. Vi padler samme vei tilbake over Svartevassmagasinet og kjører tilbake til Elsvatn hvor bilene står parkert, og hjemover til Stavanger.


Turledere

Victor Enoksen (91592048) og Christoffer Askeli Enoksen


Planleggingsmøte:

21/8/24 kl 18:00-19:00  i andre etasje i STF Tursenter. 


Transportmiddel:

  Vi samkjører i private biler og Vippser sjåfør.

Hva dekker prisen:

Turledelse, overnatting og felles middag. 


Utstyr som turdeltakeren må ha med:

Pakk i stor sekk og ta med vanlig turutstyr, hodelykt (med nye batterier), termos, tørrmat for frokost og lunsj (matpakke) lørdag og søndag, sengetøy (eller lakenpose/tynn sovepose) og godt fottøy (både fjellstøvler og joggesko). Det kan også være greit å ha med en liten løpesekk. Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet. Utsyr kan lånes for en rimelig penge på www.frilager.no  


Utstyr som kan være kjekt å ha med:

Badetøy og håndkle. Det det dere ellers måtte ønske å drikke til/etter middagen på lørdag.


Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.


Generell informasjon.


Spør turansvarlig

Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med kontaktperson i administrasjonen, Torkel.reinertsen@dnt.no 


Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

Bli medlem i DNT!


UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Icon Oppmøtested