Go Norsk Friluftsliv to main content
14. sep. 2024

Overnattingstur til Tverrbrennstua med Barnas Turlag

Meld deg på
Icon Tid
Icon Arrangør
Bodø og Omegns Turistforening

Barnas Turlag inviterer familier med barn mellom 5-12 år til overnattingstur til Tverrbrennstua. Om høsten byr Beiarfjellet på spennende natur og stort antall fiskevatn. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med flere turfamilier med samme interesser. Hyttene er velutstyrt slik at små og store familier kan samles til felles aktiviteter. 

Vi møtes kl 10.00 på Shell Mørkved og samkjører til Beiarfjellet. Ankomst p-plassen på Beiarfjellet ca. kl 12.30, og herfra går vi 2 km inn til Tverrbrennstua. 

Ved ankomst på hytten fordeler turledere rom til familiene. Vi lager oss matpakke og tar turen i nærområdet. Her kan dem som ønsker ta frem fiskestangen og prøve seg på lykken. (Her må det kjøpes fiskekort) Det er mulighet til å ta turen opp til St. Olav som ligger øst for hyttene eller så kan dem som ønsker slappe av ved hytta. 

Lørdag blir det mulighet for grilling og bålkaffe. Familiene må ha med mat og drikke for helga. Av utstyr trenger dere å ha med sovepose/lakenpose, liggeunderlag, termos og matboks, klær etter værmeldingen, badetøy for dem som tar sjansen på en dukkert og fiskestang dersom du vil fiske. 

Søndag spiser vi frokost og lager oss en matpakke til lunsj. Rundt kl 12 starter vi på tilbaketuren til p-plassen. Her spiser vi lunsj før vi returnerer til byen. 

Turlederne vil kontakte alle påmeldte noen dager før turen, men kan også kontaktes om noen trenger mer informasjon og har spørsmål. 

Minner om at du som deltaker på turer av BOT er med på eget ansvar og at foresatte har ansvar for egne barn. 

Pris: Turavgiften er gratis for alle som melder seg på turen, men det må betales for overnatting på hytta per person.

Velkommen til store og små, nye og tidligere turdeltakere til en hyggelig overnattingstur på Beiarfjellet. 

Turledere: Eva-Margrethe, 917 99 393 og Charlotte

Turkatalog2024

Icon Oppmøtested