Go Norsk Friluftsliv to main content
29. aug. 2024

Seniortur til Molladalen

Meld deg på
IconSted
Barstadvik
Icon Tid
Kl. 09.30 - 14.30
Icon Arrangør
DNT Sunnmøre

Seniortur til Molladalen, Barstavika

Vi møtes på fergekaia i Solevågen i god tid før fergeavgang kl. 9:30. Ved ankomst Festøya, kjører vi mot Barstavika. Her tar vi av og kjører mot Erdal, og videre på en bomveg til parkeringsplassen på Melbøsætra.

Turen starter her kl. 10:30. Vi følger godt merket sti oppover i variert terreng med noen fuktige parti.

Målet er Storevatnet 773 m.o.h. som ligger omkranset av mektige tinder på alle kanter. Her raster vi og spiser medbragt niste. Tilbaketuren følger samme rute som vi kom.

Lengde ca. 7 km t/r. Høydemeter 582. Krevende tur.

Turledere: Olav Sjåstad Tlf. 91008447 og Greta Navelsaker Langva Tlf. 90406122

Gradering av turer som enkel, middels eller krevende er gjort ut fra objektive forhold som lengde og antall høydemeter. Her kan du lese mer om det. Les turbeskrivelsen nøye og sett deg inn i graderingen/nivået på forhånd.  Vurder deretter egen deltakelse på bakgrunn av informasjonen som oppgis.

Tidsbruk: Det er mye som kan ha påvirkning på hvor lang tid turen tar. Det som er oppgitt i turbeskrivelsen er et estimat beregnet ut fra gangtid på 3 km/time med tillegg for høydemeter. Bl.a. vær, størrelse på gruppen og deltakerne kan ha påvirkning på tidsbruken, og vi ber om forståelse dersom den aktuelle tidsbruken avviker fra estimatet oppgitt i turbeskrivelsen.

 

 

Medlemmer i DNT støtter sin lokale forening i drift av hytter, ruter og aktiviteter for de aller fleste. Melder du deg inn, får du rabatt ved overnatting på alle DNT-hytter i Norge, på aktiviteter og i tur- og nettbutikk. Du får også friluftsmagasinet Fjell og Vidde 5 ganger i året og en rekke andre medlemsfordeler. Her kan du lese mer om medlemskap og melde deg inn.

Icon Oppmøtested