Go Norsk Friluftsliv to main content
19. juli 2024

Singel mann 45-55 år, se her!

Meld deg på
IconSted
Oppdal
Oppdal
Icon Tid
Icon Arrangør
Trondhjems Turistforening

15 single damer er allerede påmeldt! Kanskje det er nå du kan finne din turvenn å dele de fine opplevelsene med?
Vi ønsker alle mellom 45-55 år velkommen til singeltur`n på Gjevilvasshytta i Trollheimen. Og siden det nå er fullt opp med damer, åpner vi nå en egen påmelding for deg som er mann. En populær tur!

Vakre Gjevilvassdalen midt på sommeren er verdt et besøk med fine dagsturer, avslapping med hengekøye på sandstranden ved bredden av Gjevilvannet og nye bekjentskaper. Singeltur`n er for deg som ønsker å bli kjent med nye mennesker med samme interesse som deg selv. Det å møtes på fjellet gir rom for gode samtaler og å dele en naturopplevelse sammen med andre.

Om turen
Singeltur`n er en tur hvor vi bor fast på Gjevilvasshytta hele helga. Vi møtes til middag på fredag og tar kaffen i peisestua. Lørdag går vi en dagstur mot Blåhø eller tilsvarende, avhengig av værforholdene. Terrenget er lettgått og tempoet behagelig. Vi tar med primus og lager et enkelt lunsjmåltid sammen underveis. Over kaffekoppen lar vi praten gå og kanskje er dette turen for å finne en turvenn til flere fine turer sammen. 

Denne turen skiller seg fra andre DNT turer ved at det er aldersbestemt og har en viss kjønnsfordeling. 

Terrenget er lettgått, men krever gode fjellsko og at du har gått i fjellet før. Det er viktig at du følger DNT sin utstyrsliste for sommerturer selv om vi bor fast på hytte og går dagsturer i nærområdet. 

Program
Fredag 19. juli:
Vi møtes på Gjevilvasshytta senest kl 18.00 til middag (middagen starter kl 18.00). 
Kaffe og sosialt i peisestua, samt en samling for deltakerne på singeltur`n der vi blir litt kjent og snakker om helga. 

Lørdag 20. juli:

Frokost kl 08.00 -09.00
Oppmøte og klar for dagens tur kl 09.30. Turen går mot Blåhø eller tilsvarende. Valg tas av turledere ut fra vær- og føreforhold. Terrenget er lettgått med stigning. Vi går etter merket sti langs Grøåa. Ved foten av blåhø lager vi lunsj og kaffe sammen på primus. Dette vil være en 6-7- timerstur tur/retur, slik at vi er tilbake på Gjevilvasshytta i god tid før middag kl 18.00.

Etter middag er det kaffe og sosialt i peisestua, eller i kveldssola ute på tunet, om vi er heldige. 

Søndag 21. juli:
Frokost og utsjekk kl 08.00-09.00
Fra kl 09.30 går vi en tur i nærområdet og avslutter med felles lunsj, bading og avslapping i hengekøyer ved Gjevilvannet. Fellesprogrammet avsluttes kl 16.00 på søndag

Forandringer i programmet kan oppstå. Det er turederne som ut fra vurderinger av vær- og føre forhold, samt gruppdynamikk tar avgjørelsen om dagsprogrammet både lørdag og søndag. 

Prisen er kr:

Medlem DNT kr 3033
Ikke mdl DNT kr 4033 Bli medlem nå

Denne prisen inkluderer: Fullpensjon på Gjevilvasshytta (på flersengsrom) med første måltid middag fredag og siste måltid frokost på søndag. I tillegg inkluderer prisen felles lunsj både lørdag og søndag. Prisen inkluderer turledelse. 
Transport til og fra er ikke inkludert. 

TTfellestur

Maks antall deltakere på denne påmeldingen:
15 og kun åpen for menn i alderen 45-55 år.
Det er allerede 15 damer i alderen 45-55 år påmeldt. 
Det gjøres oppmerksom på at denne turen har en viss kjønnsfordeling. 

Foto: Elin Hansson, Veslemøy Odland, Jonny Remmereit

Icon Oppmøtested