Go Norsk Friluftsliv to main content
20. aug. 2024

Tirsdagstur - To flotte topper i Lyngsheia

Icon Tid
Kl. 10.15 - 15.15
Icon Arrangør
Stavanger Turistforening

Lakkaknuten og Himleknuten i Lyngsheia ligger i et åpent og flott høyfjellspreget landskap med flott utsikt mot Årdal og Viglesdalen. Vi parkerer ved Folkehjelpshytta i Lyngsheia og går først et lite stykke på grusvei før vi går ut i terrenget. Turen gås som en rundtur i lettgått og fint terreng. Frammøte:  Turledere: Odd Inge Worsøe, 975 34 269, Sissel Gro Jensen. 

Frammøte: 
P-plass ved Coop Mega Brueland i Sandnes, nordre ende kl. 10.15, p-plass Eiganes gravlund kl. 10.45. Vi kjører samlet gjennom Ryfylketunnelen til Lyngsheia.


Pris:   
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har vipps: #750011 (merket: Alle dagsturer 60+). Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører. Du trenger ikke egen bil for å være med.


Turledere:
Odd Inge Worsøe, 975 34 269, Sissel Gro Jensen. 


Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!  

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår. Bli med 60+ på tur!

STF 60+ er Stavanger Turistforening sitt seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 


Følg 60+ på Facebook

Tirsdagsturer


Icon Oppmøtested